Opinia Timisoarei

Primarul Nicolae Robu cere o noua evaluare pentru sediul PSD Timis ca sa se asigure de pretul corect

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu a declarat ca va cere o noua evaluare a cladirii in care functioneaza sediul PSD Timis, de pe strada Tudor Vladimirescu din Timisoara, expertiza urmand sa fie facuta insa de aceeasi firma care a facut prima …evaluare.

Am promis ca voi cere o noua evaluare a cladirii. Am intentionat sa cer o noua evaluare unei alte firme specializate, dar dupa o discutie cu cei care au facut evaluarea am ajuns la concluzia ca e mai bine sa cer acestei firme sa faca o noua evaluare. Trebuie sa se porneasca discutiile cu valoarea de acum. Prima evaluare a fost solicitata de viceprimarul Traian Stoia care are delegata responsabilitatea de a gestiona patrinomiul„, a declarat Robu.

Primarul a mai spus ca, in functie de rezultat, va comanda sau nu o contraevaluare.

Intrebat daca viceprimarul PSD, Traian Stoia, care a solicitat evaluarea cladirii, nu se afla in conflict de interese, avand in vedere ca acesta face parte din PSD, Nicolae Robu a explicat ca Stoia a procedat corect.

Domnul Stoia nu e in conflict de interese. El si-a facut datoria si a cerut o evaluare, nu el a stabilit cat valoreaza cladirea respectiva„, a declarat Nicolae Robu.

Saptamana aceasta, in plenul Consiliului Local Timisoara la care au fost prezenti doar 18 consilieri, s-a discutat despre cumpararea cladirii cu pricina de catre PSD pentru suma de 100.000 de euro. Pentru a trece, proiectul avea nevoie de voturile tuturor consilierilor prezenti. Unul dintre consilieri, Petrica Folica, de la PPDD, a votat impotriva. Acesta a explicat ca nu poate fi de acord cu acest proiect, deoarece pretul nu i se pare a fi  unul corect.

CITESTE SI: PSD Timis nu isi poate cumpara sediul din cauza lui Petrica Folica, noul consilier local al PPDD Timis

Exit mobile version