Opinia Timisoarei

Primarul Nicolae Robu a rabufnit pe Facebook: ‘Grupul impotriva Timisoarei s-a reactivat’

TIMISOARA. Miercuri dimineata, Partidul Social Democrat a a transmis ca regulamentul de navigatie aprobat luni in plenul Consiliului Local este unul ilegal si inutil. Reactia primarului Nicolae Robu nu a intarziat sa apara.

CITESTE SI: Regulamentul de navigatie pe Bega la Timisoara este ILEGAL si inutil! Cine spune asta?

Edilul a raspuns in stilul sau, printr-o postare pe reteaua de socializare Facebook. Primarul ii acuza pe social-democrati ca vor sa impiedice prin orice mijloace folosirea vaporaselor si ii numeste pe rivalii politici „grupul impotriva Timisoarei”.

Ei bine, dupa ce anul trecut, PSD=Grupul impotriva Timisoarei, a incercat sa boicoteze proiectele europene ale orasului, blocand adoptarea bugetului si, nereusind, l-a dat afara pe cel ce nu a marsat la boicot, dl. Traian Stoia, iata ca acum face o noua tentativa in acelasi sens: incearca din rasputeri sa impiedice folosirea vaporaselor!
De ce? Ca sa poata acuza ca Primarul e de vina! Pai cum sa fie Primarul de vina ca Guvernul PSD (da, din pacate PSD, nu PNL!!!) NU VREA SA INFIINTEZE INSTITUTIA „ADMINISTRATIA CANALULUI”, for pe care Primarul il cere de pe vremea celuilalt Guvern PSD, cel condus de Victor Ponta?! E de vina cel ce face tot ce-i sta in putinta, indemnand mereu la colaborare transpartinica pt Timisoara, la nepolitizarea actului administrativ sau e de vina cel ce actioneaza din rasputeri numai si numai pt boicot, adica: PSD?! Timisorenii sunt oameni inteligenti si inteleg foarte bine cine e cu ei si cine e impotriva lor! Atat in speta cu vaporasele, cat si in cea cu Sala Polivalenta la Giroc! Cum ar putea ierta, oare, timisorenii, PSD-ul, ca vrea sa faca din Timisoara singurul oras mare din Romania fara sala polivalenta?!
Iata ce fac eu, in schimb, IAR SI IAR:
Ii invit pe PSD-isti sa colaboram si pe speta „vaporase” si pe speta „polivalenta” si pe speta „centura” si pe speta „stadion” si pe orice speta, PENTRU BINELE TIMISOAREI!!!” se arata intr-un comunicat al primarului Nicolae Robu.

CITESTE SI: Explozie intr-un bloc de locuinte, in Banat! 2 oameni raniti si 20 evacuati! 

Luni, in plenul local, consilierii au votat un regulament de navigatie pe Bega, cu 15 voturi pentru, doua impotriva si sapte abtineri, ultimele din partea consilierilor PSD. Regulamentul de navigatie poate fi consultat AICI.

Exit mobile version