Opinia Timisoarei

Primarul Gheorghe Ciuhandu se retrage din viata publica: De-abia astept sa parasesc aceasta cloaca politica! Edilul ii cere prefectului ancheta in Primaria Timisoara pentru a se vedea adevarul in legatura cu mafia

Gheorghe Ciuhandu

TIMISOARA. Infrangerea de la alegerile locale l-a convins pe cel care a fost primarul Timisoarei in ultimii 16 ani sa se retraga de tot din administratie. Mai mult, el cere un control  in Primaria Timisoara.

Eu nu voi depune juramantul pentru Consiliul Local, voi transfera mandatul urmatorului de pe lista. O sa avem dezbatere in partid, rezultatele acestui esec mi le insusesc in totalitate, atata am putut, atata am facut. Am sustinut si sustin in continuare acest partid, pentru ca din punct de vedere doctrinar am fost corecti, principiali si cred ca vom putea avea un viitor. Am trecut prin perioade mai grele, am fost interzisi zeci de ani.  Dupa ce o sa avem o discutie la nivel de partid, o sa avem o conferinta judeteana care sa aleaga o noua conducere. Raman in partid, ajut pe toata lumea, am sa cer chiar prefectului sa ordone ancheta la Primaria Timisoara sa vada mafiile si dictatura si gasca taranista ce a facut si cum a facut, chit c-a fost anchetata an de an de diverse institutii ale statului, pe toate vremurile politice„, a declarat Gheorghe Ciuhandu.

As dori sa faca domnul prefect acum, ca e vremea USL, efectiv o verficare si sa spuna daca am facut vreo smecherie sau vreo porcarie, dar sa fie o verificare cinstita si obiectiva, nu asa cum au fost diverse controale„, a adaugat Gheorghe Ciuhandu.

O sa-mi iau ramas bun de la angajatii primariei. I-am identificat pe o parte dintre indivizii care au fost duplicitari, dar n-am sa ma leg de ei pentru ca sunt niste caractere mizerabile. Stiu cativa, 2 sau 3.  Plec cu inima impacata si de-abia astept sa parasesc aceasta cloaca politica si sa-i las pe cei care au putere sa continue„, a spus  Ciuhandu.

Presedintele PNTCD Timis a anuntat, totodata, ca se retrage si din functia politica.

„Nu vreau sa-mi pastrez functia politica, vreau sa facem o sedinta la nivel de comitet judetean, sa preia functia mea oameni mai tineri, mai apti, eu imi asum esecul de la alegeri. Va fi o competitie interna in perioada urmatoare in partid, pentru alegerea noii conduceri. Saptamana urmatoare o sa facem o sedinta de partid”, a mai spus Ciuhandu.

Exit mobile version