Opinia Timisoarei

Primarul Gheorghe Ciuhandu se delimiteaza de actiunile lui Adrian Bodo, in scandalul asigurarilor

TIMISOARA. Primarul Timisoarei ia atitudine in scandalul asigurarilor si se delimiteaza de actiunile sefului Directiei Fiscale, Adrian Bodo, care a trimis 140.000 de instiintari acasa la timisoreni, cerandu-le sa se prezinte la sediul institutiei cu o dovada ca si-au platit asigurarea pe locuinte.

Luni am fost la Bucuresti nu din dorinta de a caciuli la USL pentru un nou mandat, ci pt ca am avut treaba acolo. Legislatia e tampita si nu ma mir ca este asa, e vorba de o guvernare care si-a dovedit incapacitatea si lipsa de profesionalism. Noi trebuie sa facem toate demersurile cele mai nefavorabile cu adresabilitate la populatie in favoarea asiguratorilor. Noi suntem aceia care scoatem castanele din foc. Mi s-a spus ca la Timisoara sunt probleme, ca e unicul oras din tara in aceasta faza, i-am cerut la domnul Bodo ca aceasta isterie sa nu se propage. Cred ca e un exces de zel, ma delimitez personal de aceasta actiune a directorului Bodo. E inadmisibil sa trimiti adrese nesemnate, fara data si fara numar de inregistrare. Domnul Bodo, pe langa aceste instiintari trebuia sa spuna explicit ca acesti oameni nu trebuie sa vina la Directia Fiscala. Poti sa trimiti prin fax, prin posta, ca dovada. Nu trebuie sa isterizezi cetatenii sa vina la primarie„, a declarat Gheorghe Ciuhandu.

Primarul Timisoarei a mai spus ca l-a atentionat pe Adrian Bodo sa rezolve cat se poate de urgent aceasta problema si si-a cerut scuze in numele municipalitatii ca oamenii au fost pusi pe drumuri.

Domnul Bodo trebuie sa isi asume treaba asta. Imi cer scuze in numele municipalitatii pentru acest mod neprofesionist de a instiinta populatia. Excesul de zel care s-a facut la Timisoara e de neacceptat. Deocamdata l-am atentionat pe domnul Bodo sa faca ordine. Sa dea completari la scrisori ca nu trebuie facute dovezile la notariat, iar in privinta transmiterii, oamenii pot sa ne instiinteze prin posta, prin fax, mail, ca si-au facut asigurari„, a mai declarat Ciuhandu.

Adrian Bodo: Imi asum intreaga responsabilitate!

Seful Directiei Fiscale, Adrian Bodo, spune ca a actionat in sprijinul celor care nu se regasesc in baza de date a PAID.

Imi insusesc criticile, imi asum intreaga responsabilitate pentru actiune. Am actionat in temeiul legii, acele declaratii facultative nu se regasesc in baza lor de date (in baza de date a PAID- n.r.), am actionat in sprijinul celor care nu se regasesc in baza de date. Deja vin informatii pe mail, pe fax, prin posta si mai sunt oameni care depun, dar nu sunt suparati„, a declarat Adrian Bodo.

Va reamintim ca luni, aproximativ 100 de timisoreni l-au huiduit pe seful Directiei Fiscale in fata institutiei, pentru ca i-a pus pe drumuri, obligandu-i sa duca dovada faptului ca au incheiate si platite politele de asigurare pentru locuinte. Bodo a explicat atunci ca a trimis instiintari la 140.000 de oameni.

CITESTE SI: Scandal la Directia Fiscala: timisorenii sunt nemultumiti ca Primaria i-a pus pe drumuri sa demonstreze ca au locuintele asigurate

CITESTE SI: FALT se implica in scandalul asigurarilor: timisorenii sunt umiliti si pusi pe drumuri

Exit mobile version