Opinia Timisoarei

Primarul din Lugoj, Claudiu Buciu, demis de la conducerea filialei municipale a PNL

TIMIS. Primarul municipiului Lugoj, Claudiu Buciu, a anuntat ca a fost demis din functia de presedinte al PNL Lugoj si a precizat ca ”PNL Timis a aratat astazi ca desconsidera in primul rand comunitatea noastra. Faptul ca ni s-au retras niste functii politice, in contextul actual, ne onoreaza”. Demiterea lui Buciu vine dupa ce acesta a anuntat ca nu doreste sa organizeze alegeri la nivelul filialei.

CITESTE SI: Turcii de la Karsan aduc cele 44 de autobuze electrice pentru Timisoara. Au castigat contractul de aproape 30 de milioane de euro

Am fost demis. Astazi, Nica (Alin Nica – presedintele Interimar al PNL Timis) si Groza (Danut Groza – secretar general al PNL Timis), au dizolvat biroul politic al PNL Lugoj. Au desfiintat singurul Birou politic al PNL Lugoj care a reusit sa readuca PNL in fruntea administratiei lugojene dupa mai bine de 100 de ani. Le multumim colegilor din PNL Lugoj care ne-au ales, in mod democratic. Le multumim lugojenilor care ne-au acordat increderea intr-un moment extrem de dificil pentru Lugoj. Nu va vom dezamagi! Chiar daca inceputul este mai greu, stim ce avem de facut si ne vom duce la bun sfarsit toate promisiunile facute. Scopul nostru ramane acela de a face administratie. Avem o echipa care isi doreste exclusiv asta. PNL Timis a aratat astazi ca desconsidera in primul rand comunitatea noastra. Faptul ca ni s-au retras niste functii politice, in contextul actual, ne onoreaza. Ramanem dedicati administratiei locale dar si adevarati liberali. Știm ce valori avem de aparat. Și le vom apara lucrand necontenit pentru cei care ne-au acordat increderea in mod democratic. Timpul a fost intotdeauna de partea politicienilor care au respectat cetatenii”, a scris Claudiu Buciu pe pagina sa de Facebook.

Recent, Claudiu Buciu a anuntat ca refuza sa organizeze alegeri la PNL Lugoj, fiind nemultumit de numarul de delegati selectati pentru a participa la conferina judeteana de alegeri a PNL Timis, care va avea loc in data de 7 august 2021.

Exit mobile version