Opinia Timisoarei

Primarul celei mai bogate comune din Romania, aflata langa Timisoara, nominalizat la un premiu important

TIMIS. Un nou motiv de mandrie pentru cea mai bogata comuna din Timis. De data aceasta, primarul Victor Malac a fost nominalizat pentru titlul de „Politicianul Anului„. Nominalizarea edilului vine in urma realizarii „Centrului de zi pentru ingrijirea copiilor” din localitate, de care beneficiaza 216 copiii, dintre care 24 cu dizabilitati.

„Am ramas si eu surprins de aceasta nominalizare, nu m-a anuntat nimeni de ea. Evident ca ma onoreaza, tinand cont de faptul ca ma aflu in aceasta ipostaza alaturi de un fost prim-ministru, de ministrii sau primari de municipii importante din Romania. Eu ma bucur mai mult pentru faptul ca am reusit sa ducem acest proiect al Centrului de zi la bun sfarsit si ca peste 200 de copii au parte de o ingrijire corespunzatoare. Asta e tot ce conteaza”, spune Victor Malac, primarul comunei Dumbravita.

Cladirea Centrului, cu o suprafata de peste 2500 de metri patrati si asigurara asistenta si educatia copiilor din Dumbravita, dar si din comunele invecinate.

Alaturi de primarul Victor Malac, pentru titlul de „Politicianul Anului” mai sunt nominalizati si Victor Ponta, Rovana Plumb, Ilie Bolojan, Ion Calinoiu, Vasile Dancu si Claudia Boghicevici.

Exit mobile version