Opinia Timisoarei

Primaria vrea sa scalde in lumina 24 de strazi si bulevarde din Timisoara. Se cauta o firma care sa modernizeze iluminatul public cu aproape 2 milioane de euro

TIMISOARA. Primaria vrea sa reabiliteze sistemul de iluminat pe 24 de strazi si bulevarde din Timisoara. Cauta o firma care sa faca proiectarea si executia lucrarii.

In acest sens a fost lansata o licitatie in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

CITESTE SI: Sobolanii ‘zburda’ prin Timisoara, Primaria anunta ca a facut deratizare inca de acum 3 luni si reaminteste amenzile pentru timisorenii care nu starpesc rozatoarele. Video

Potrivit documentatiei „se vor inlocui 2248 aparate de iluminat cu dispozitive cu tehnologie LED si se va implementa un sistem inteligent de telegestiune. Prin aceste activitati se urmareste cresterea eficientei energetice, scaderea consumului anual de energie primara in iluminatul public aferenta zonei din proiect: de la 376,88 Kwh la 115,28Kwh si scaderea anuala a gazelor cu efect de sera„.

Proiectul de modernizare si reabilitare a sistemului de iluminat public vizeaza urmatoarele strazi din Timisoara: Alexandu Ioan Cuza, Aleea FC Ripensia, Aries, Cluj, Iuliu Maniu, 3 August 1919, Republicii, Revolutiei 1989, 16 Decembrie 1989, Constantin Brancoveanu, Dr. Iosif Bulbuca, General Ion Dragalina, Circumvalatiunii, Drubeta, Eroilor de la Tisa, Gh. Dima, Gh. Doja, Pestalozzi, Mihai Viteazu, Mihail Kogalniceanu, Oituz, Piata Consiliul Europei, Tudor Vladimirescu, Victor Babes.

Valoarea estimata a contractului este de 7.624.970 lei, fara TVA, adica peste 1.800.000 de euro cu TVA.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 4 august.

FOTO: eyeinthesky

Exit mobile version