Opinia Timisoarei

Primaria Timisoara vrea sa cumpere o cladire mare si scumpa aflata in plin centrul orasului. Costa mai bine de 3 milioane de euro. Ce urmeaza sa faca cu ea

TIMISOARA. Dupa ce s-au opus propunerii de a construi un sediu nou nout, mare si cu locuri de parcare, e drept mai la periferia orasului, reprezentantii Primariei Timisoara se gandesc cum sa obtina noi spatii pentru activitatea functionarilor care acum stau prea inghesuiti.

CITESTE SI: Alerta in Timis. Purcei morti gasiti pe camp. Se confirma al treilea focar de pesta 

Cum la doar cativa metri de imobilul de pe C.D. Loga e o cladire de vanzare, Primaria intentioneaza sa o cumpere si sa mute acolo o buna parte din birouri.

Este vorba de fostul sediu al bancii Banc Post, pe care proprietarul vrea fie sa-l inchirieze cu 33.000 de euro pe luna, fie sa-l vanda cu 3.300.000 de euro, preturi fara TVA.

Imobilul este compus din subsol plus parter plus 3 etaje si mansarda cu suprafata utila de 3377,53 mp si 850 mp teren.

„Avand in vedere criza puternica de spatii de lucru a Primariei Timisoara si faptul ca este in imediata vecinatate a Primariei, consideram oportună initierea unui proiect de hotarare pentru mandatarea Executivului si a Comisiei de negociere cu tertii sa negocieze achizitionarea imobilul situat in Timisoara Bd. Eminescu nr.2/A,corp A,inscris in CF 416875 (fostul sediu BancPost)”, se arata in raportul de specialitate ce insoteste proiectul.

Exit mobile version