Opinia Timisoarei

Primaria Timisoara vrea amenzi uriase pentru motociclistii care isi tureaza motoarele: de la 3.000 de lei in sus!

TIMISOARA. Bikerii din Timisoara care isi ambaleaza motoarele risca amenzi enorm de mari, daca propunerea facuta de viceprimarul Traian Stoia are trecere in Consiliul Local. Edilul social democrat sustine ca motociclistii care provoaca zgomote ar trebui sa fie amendati la sange, exact ca-n Bucuresti, unde amenzile sunt de 3.000 de lei.

„In Bucuresti exista un proiect de hotarare dat de Consiliul General al Capitalei, prin care motociclistii care isi ambaleaza motocicletele sunt amendati cu 3.000 de lei. Dar fara discutie. Noi trebuie sa copiem hotararea de la Bucuresti. 3.000 de lei sa fie amenda. Daca avem deja hotarare trebuie sa se aplice, daca se poate la Bucuresti amenda asa mare, de ce nu s-ar putea si la timisoara„, a spus, vineri, viceprimarul Traian Stoia.

La Timisoara exista deja o hotarare de consiliu local care prevede amenzi pentru bikerii ce-si tureaza motoarele. Amenzile pornesc insa de la 800 de lei si pot ajunge chiar si la 2.500 de lei, conform HCL 371 din 2007 modificata si actualizata.

Propunerea lui Stoia trebuie sa intre in atentia consilierilor locali, acestia avand in fapt ultimul cuvant.

Exit mobile version