Opinia Timisoarei

Primaria Timisoara nu va cumpara epava vaporului Pelican. Vezi cat au cerut proprietarii pe ea!

TIMISOARA. Vaporul Pelican, unul din simbolurile orasului Timisoara, va ramane asa cum este acum, o epava. Aceasta deoarece Primaria Timisoara nu intentioneaza sa il cumpere din cauza pretului prea mare cerut de proprietari.

Primarul Nicolae Robu a anuntat ca Primaria Timisoara nu intentioneaza sa cumpere epava vaporului Pelican care in luna noiembrie a ars intr-un incendiu, din cauza ca proprietarii cer sume mari de bani pentru acesta.[Codul saptamanii 7-13 ianuarie: 701]

„25.000 de euro a cerut proprietarul Pentru vaporasul Pelican, nu ne permitem sa dam atatia bani pe o epava”, a declarat Robu.

In luna noiembrie a anului trecut, Vaporul Pelican, unul dintre simbolurile orasului Timisoara, a ars intr-un incendiu violent. In urma incendiului au fost doar pagube materiale, iar epava a fost mutata din spatele Catedralei, unde a fost acostata, in zona Solventul.

Tot atunci, proprietarul vaporului anuntase ca epava este de vanzare, iar initial Primaria Timisoara si-a exprimat intentia de a o achizitiona.

Exit mobile version