Opinia Timisoarei

Primaria Timisoara face sondaj pentru artistii care sa concerteze de Revelion in Piata Operei. Tu cine ai vrea sa cante? VOTEAZA!

TIMISOARA. Cargo, Alexandra Ungureanu & Crush, Narcotic Sound & Christian D, Nico, Lavinia, Like Chocolate sau DJ Georgescu & Lara? Acestia sunt artistii pe care reprezentantii Primariei ar vrea sa-i aduca sa cante in Piata Operei de Revelion.

Dupa tot scandalul iscat cu concertul Innei de Ziua Timisoarei, oficialii Primariei Timisoara au anuntat ca vor face sondaje de opinie pentru a decide cine sa concerteze in oras pe viitor. Primul astfel de sondaj, publicat pe site-ul Primariei, se refera la concertul de Revelion.

Timisorenii au de ales intre 7 artisti: Cargo, Alexandra Ungureanu & Crush, Narcotic Sound & Christian D, Nico, Lavinia, Like Chocolate sau DJ Georgescu & Lara. Potrivit viceprimarului Dan Diaconu, din cei 7 artisti vor concerta 2 sau 3, in functie de onorariu si de buget, care este de 130.000 de lei.

„Vom aduce doua sau trei formatii, in functie de buget si de onorarii. Bugetul maximum a fost stabilit la 130.000 de lei, ramane sa vedem cum voteaza timisorenii, pentru ca avem de platit si scena, sonorizarea si focul de artificii”, ne-a declarat viceprimarul.

Ca in fiecare an, spectacolul de Anul Nou se va desfasura in Piata Operei.

Alege pe cine ai vrea sa vezi pe scena de Revelion la Timisoara!
[poll id=”389″]
Exit mobile version