Opinia Timisoarei

Primaria Timisoara cumpara 10 camere video cu peste 20.000 de euro ca sa supravegheze locuri in care nesimtitii arunca gunoaie

TIMISOARA. Ca sa descurajeze nesimtitii care obisnuiesc sa arunce gunoaiele la colt de strada in Timisoara, primaria mai cumpara inca 10 camere video cu care sa supravegheze diferite locuri din oras unde se formeaza rampe clandestine de deseuri.

CITESTE SI: Administratia Fritz da peste 30.000 de euro pe un studiu in baza caruia sa organizeze un concurs de solutii pentru reamenajari in Piata Victoriei din Timisoara 

Municipalitatea e dispusa sa cheltuie 103.179 lei pentru a achizitiona aceste zece echipamente, cu tot cu instalare.

Camerele vor functiona independent asigurand supravegherea pe timp de zi si de noapte, astfel incat sa se poata realiza identificarea celor care arunca deseuri pe domeniul public„, se arata in documentatia ce insoteste anuntul facut de Primaria Timisoara pentru a gasi un furnizor pentru dispozitivele video.

Cele 10 camere vor fi conectate la dispeceratul Politiei Locale si trebuie livrate in cel mult o luna de la semnarea contractului.
Garantia ceruta de Primaria Timisoara pentru aceste echipamente de supraveghere este de 2 ani.

Iata si specificatiile tehnice pentru camerele video!


Firmele interesate isi pot depune ofertele pana cel tarziu in 17 decembrie. Va castiga contractul cea care va propune pretul cel mai mic.

Exit mobile version