Opinia Timisoarei

Primaria Timisoara a inventat cea mai INGUSTA pista de biciclete? Incredibil cati centimetri poate sa aiba! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Biciclisti revoltati la Timisoara! Acuza din nou primaria ca isi bate joc de pistele pe care le amenajeaza prin oras. Unul dintre ei a filmat-o recent pe cea construita pe strada Gheorghe Cotosman, din cartierul Fratelia.

Dincolo de obstacolele intalnite in cale, biciclistul reclama ingustimea pistei. Spre capatul dinspre strada Musicescu, pista ajunge sa masoare nici mai mult nici mai putin de 35 de centimetri, lucru demonstrat intr-un filmulet pe care timisoreanul l-a postat pe internet.

De altfel, opiniatimisoarei.ro a mai scris despre felul in care s-au facut lucrarile pe aceasta strada.

CITESTE SI: Bataie de joc pe bani publici la Timisoara! VIDEO cu pista de biciclete de pe strada Gheorghe Cotosman!

170.000 de euro a investit Primaria Timisoara pentru asfaltarea a aproape 350 de metri, lucrare incheiata in noiembrie anul trecut, dar inca nereceptionata. Potrivit specialistilor din primarie, str. Gheorghe Cotosman are 354 de metri, iar pentru amenajarea carosabilului si a trotuarelor lucrarile au fost atribuite firmei contractante,  Corporate Management Solutions SRL, la aproape 750.000 de lei.

In ultimele imagini cu pista, demonstratia biciclistilor este aceea ca nimeni nu se poate aventura pe acolo pe doua roti intrucat risca un accident.

Vezi mai jos ultimul VIDEO cu pista de biciclete de pe strada Gheorghe Cotosman din Timisoara!

CITESTE SI: Inca o ‘tentativa’ de pista de biciclete! Facuta in bataie de joc, plina de obstacole, marca Primaria Timisoara! FOTO cum arata!

UPDATE: Primarul Nicolae Robu da asigurari ca pista de 35 de cm va fi largita!

Edilul sef a facut precizari legate de pista de biciclete de pe strada Gheorghe Cotosman.

Este o lucrare care nu e receptionata. Daca o veti vedea la sfarsit asa, atunci sa discutam. Aparatul primariei stie si a cerut firmei sa faca remedierile necesare”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Exit mobile version