Opinia Timisoarei

Prima victorie in deplasare! Poli Timisoara se impune la Siria, impotriva Pancotei

Nicio surpriza! „Baietii in Ghete” s-au impus, poate mai greu decat era de asteptat, la Siria, impotriva celei mai slabe echipe din liga secunda, Soimii Pancota. Dupa o prima repriza „alba”, banatenii au castigat cu 3-0!

Dupa o remiza si doua esecuri pe terenuri straine, ASU Poli s-a impus miercuri pentru prima oara pe un teren strain! Era de asteptat, in fata unui adversar care s-a remarcat pana acum doar prin numarul golurilor primite. Nu a fost insa asa de usor. Dupa 0-0 la pauza, violetii au iesit mai hotarati de la vestiare si au obtinut, in cele din urma, o victorie fara dubii.

Golgheterul din sezonul trecut, Badauta, a deschis scorul, apoi capitanul Telescu, un jucator care s-a integrat rapid si a castigat si banderola a punctat dupa un corner, ca Nita sa duca scorul la unul de forfait, 0-3.

ASU Poli: A. Constantinescu – Motreanu, Telescu (cpt.), Todorov, Taub, Vucea, D. Constantinescu, Birau, Ghinescu, Badauta, Blanaru. Au mai jucat: Nita, Bilia, Margarit.

La finele acestei saptamani, baietii lui Sorin Brindescu vor mai disputa un derby vestic, impotriva celor de la Luceafarul Oradea, de aceasta data, pe teren propriu.

 

Exit mobile version