Opinia Timisoarei

Prima lovitura pe care Sorin Grindeanu o primeste din Timis. Ce deputat anunta ca va vota motiunea de cenzura?

TIMISOARA. S-a produs prima delimitare la Timisoara de demersul lui Sorin Grindeanu de a-l inlatura pe Liviu Dragnea. Aceasta la scurt timp dupa ce premierul a fost primit in urale la sediul PSD Timis de sute de sustinatori, iar filiala si-a aratat sprijinul fata de actiunea prim-ministrului.

CITESTE SI: VIDEO! Dragnea la puscarie! Grindeanu PSD! Miscare de sustinere pentru Sorin Grindeanu la Timisoara! Ce le-a transmis premierul oamenilor? 

Deputatul PSD de Timis, Matei Suciu, anunta ca va vota, alaturi de ceilalti colegi parlamentari din tara, motiunea de cenzura.

„Sorin Grindeanu si Victor Ponta calca in picioare optiunea a 3.200.000 de romani care au votat PSD si Programul de guvernare. Ceea ce se intampla acum este o lovitura de stat din partea unui grup meschin de interese care va raspunde in fata legii si in fata romanilor pentru puciul din aceste zile. Nu toti timisorenii sunt de acord cu actiunea neconstitutionala a lui Sorin Grindeanu si ca cei mai multi manifesta dispret fata de cei care ii tradeaza pe romani, confiscandu-le votul din 11 decembrie”, a se arata in declaratia transmisa presei de catre deputatul de Timis Matei Suciu.

PSD a anuntat ca organizatiile social-democrate din tara, cu exceptia a doua (Timis si Caras Severin), au votat o Declaratie prin care se „desolidarizeaza de lovitura de stat de la Guvern”.

Exit mobile version