Opinia Timisoarei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, vrea restrictii pentru persoanele care nu s-au vaccinat impotriva COVID-19

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca sustine impunerea de restrictii persoanelor care nu doresc sa se vaccineze anti-COVID, el argumentand ca „Nu vrei sa te vaccinezi, atunci intri in niste rigori impuse ca sa nu ma imbolnavesti pe mine, fiindca eu am un drept la viata”. Ciolacu sustine ca spera ca Romania sa nu fie locul in care sa apara o noua tulpina a virusului SARS-CoV-2 adaugand, ironic, ca daca aceasta ar aparea s-au numit ”tulpina Citu”.

CITESTE SI: Inca 84 de copii confirmati cu coronavirus intre cele peste 500 de noi cazuri, in Timisoara si in judet. Avem 14 focare active de COVID in Timis 

”Care e primul la drept e care-l avem, dreptul la viata sau dreptul de a nu avea certificat verde? Eu am dreptul la viata. Nu vrei sa te vaccinezi, atunci intri in niste rigori impuse ca sa nu ma imbolnavesti pe mine, fiindca eu am un drept la viata. Fiindca nu vrei sa te vaccinezi, trebuie sa intri in anumite restrictii”, a afirmat Marcel Ciolacu, marti seara, in emisiunea moderata de Florin Calinescu la Prima Tv.

Liderul social-democrat considera ca Romania nu a avut incredere in autoritati in ceea ce priveste vaccinarea din cauza ”dublei masuri”, respectiv faptul ca Guvernul a permis organizarea de festivaluri cu zeci de mii de oameni sau a unui congres cu cinci mii de participanti, apoi a cerut oamenilor sa ”stea in casa”.

”Nu am avut capacitatea, ca oameni politici, toti, pana la urma, sa scoatem exemplele care trebuie urmate in aceasta perioada. Absolut toata lumea. Speram sa nu dam o tulpina noua acuma, in Europa”, a mai spus Marcel Ciolacu in emisiunea lui Florin Calinescu.

Intrebat cum ar trebui sa se numeasca o astfel de tulpina, daca ea ar aparea in Romania, liderul PSD a raspuns: ”nu are decat tulpina Citu, ce sa-i fac?”.

Sursa: News.ro

 

Exit mobile version