Opinia Timisoarei

Presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc: Echipa de primari PDL este unita!

TIMISOARA. Presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc, a chemat la apel toti primarii democrat-liberali. Doar trei si-au confirmat prezenta, insa au lipsit de la intalnire.

Liderul PDL Timis, Constantin Ostaficiuc, a declarat ca nu au raspuns la apelul sau trei primari. Este vorba despre edilii din Giulvaz, Denta si Gataia care initial si-au confirmat prezenta, insa nu au mai venit. Au mai fost si alti primari absenti, insa motivat. Este vorba de primarul din Faget care este plecat intr-o excursie organizata pentru batranii din oras, primarii din cenei si Sanmihaiu Roman care sunt bolnavi si primarul din Cenad care este catolic si celebreaza Vinerea Mare.

Echipa de primari este unita, pornim cu dorinta foarte clara de a castiga din nou alegerile. Suntem o echipa unita, avem si o parte din parlamentarii din Timis alaturi. Prezenta domnului Marius Dugulescu cred ca in acest moment ar fi cazul sa se stearga ce scrie pe banda la televiziuni vizavi de plecarea lui din partid. Dugulescu e si va fi probabil in continuare deputat de Timis in noul Parlament. Sunt alaturi domnul ministru Valeriu Tabara, secretarul senatului Gheorghe David. Alin Popoviciu a plecat la Resita unde are o insarcinare de reorganizare a organizatiei PDL Caras-Severin, iar domnul Iosif Dragulescu nu a putut sa vina. In aceste conditii, aceasta este echipa noastra de moment., Sigur ca dorim sa o intarilm la ora actuala„, a declarat Ostaficiuc.

Liderul PDL a mai spus inca o data ca va candida pentru un nou mandat la sefia Consiliului Judetean Timis.

Procesul dintre Constantin Ostaficiuc si ANI la ICCJ, recursul, se va judeca in data de 5 aprilie 2013, ceea ce inseamna ca nu exista niciun impediment de a-mi depune candidatura„, a mai spus Ostaficiuc.

In total, PDL Timis are un numar de 45 de primari, la nivelul judetului.

Exit mobile version