Opinia Timisoarei

Presedintele Klaus Iohannis, baie de multime, la Timisoara. A dat mana cu copiii si a facut o multime de fotografii. Foto si video

TIMISOARA. Presedintele Romaniei Klaus Iohannis si-a continuat programul de vineri la Timisoara cu o vizita la Sinagoga din cetate, unde a venit de la o dezbatere sustinuta la Universitatea de Vest.

CITESTE SI: Klaus Iohannis, la Timisoara: Hotii s-au cocotat in varful statului. Plagiatul e o forma de hotie 

CITESTE SI: Presedintele Klaus Iohannis, la Universitatea de Vest din Timisoara: Dragi studenti, mergeti la vot si aparati-va interesele! 

CITESTE SI: Klaus Iohannis, la Memorialul Revolutiei de la Timisoara 

Presedintele a ajuns la sinagoga insotit de rectorul UVT Marilen Pirtea, primarul Nicolae Robu si actrita Maia Morgenstern.

Seful statului a facut o baie de multime pe pietonala Marasesti.

Inainte, s-a intalnit si cu un grup de copii de la liceul cu predare in limba germana Nikolaus Lenau din Timisoara. Pustii se aflau in trecere acolo in drum spre un parc, au intrat in vorba cu presedintele si au facut o adevarata sedinta foto cu Klaus Iohannis.

La intrarea in templu, o voce din multimea adunata pe Marasesti i-a strigat sefului statului ‘Jos Iohannis!’. Acesta l-a auzit, si-a intors privirea spre cel care a tipat si i-a raspuns cu calm si zambetul pe buze” ‘Fiecare cu parerea lui!’.

Dupa ce a vizitat Sinagoga din Cetate, presedintele a pornit pe jos spre Piata Unirii, acolo unde avea programata o  intalnire cu reprezentanti ai autoritatilor locale, in Muzeul de Arta din Palatul Baroc.

Pe drum, o multime de timisoreni s-au oprit sa faca poze cu presedintele, sa dea mana cu el ori sa-i transmita cate un mesaj. In Piata Libertatii, tramvaiele s-au oprit in loc, iar calatorii s-au grabit sa coboare pentru a-l vedea pe Klaus Iohannis.

In Piata Unirii, zeci de tineri, majoritatea liberali, l-au intampinat pe seful statului care i-a indemnat sa mearga la vot in 26 mai si „sa dea dovada de curaj, determinare si spirit civic”.

In cea mai frumoasa piata din Timisoara a urmat o sedinta foto, apoi Klaus Iohannis s-a indreptat spre Palatul Baroc, unde a fost intampinat de mai multi liberali.

VIDEO: George Stefanita

De la intalnirea cu primarii, presedintele Iohannis s-a indreptat spre Colegiul C.D. Loga, iar mai apoi la Biblioteca Universitatii Politehnica unde si-a lansat cartea despre Uniunea Europeana.

Va reamintim, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut o vizita la Timisoara vineri, 17 mai. A vizitat Memorialul Revolutiei, a participat la o dezbatere la Universitatea de Vest, prilejuita de implinirea a 75 de ani de la infiintarea UVT, a vizitat Sinagoga din Cetate, aflata in reabilitare, s-a intalnit cu primari din Timis in Piata Unirii, la Palatul Baroc si a plantat un copac in curtea Colegiului C.D. Loga, inainte de lansarea cartii sale.
Detalii despre toate momentele gasiti mai jos.

CITESTE SI: Primarul ‘general’ Nicolae Robu, pus la lopata de presedintele Klaus Iohannis, la Colegiul C. D. Loga din Timisoara 

CITESTE SI: Presedintele Klaus Iohannis, baie de multime, la Timisoara. A dat mana cu copiii si a facut o multime de fotografii. Foto si video 

CITESTE SI: Klaus Iohannis, la Timisoara: Hotii s-au cocotat in varful statului. Plagiatul e o forma de hotie 

CITESTE SI: Presedintele Klaus Iohannis, la Universitatea de Vest din Timisoara: Dragi studenti, mergeti la vot si aparati-va interesele! 

CITESTE SI: Klaus Iohannis, la Memorialul Revolutiei de la Timisoara 

Exit mobile version