Opinia Timisoarei

Presedintele Iohannis, in cadere libera dupa ce a aparat Antena 3

Presedintele Romaniei, Klaus Johannis pierde rapid sustinerea publica dupa declaratia facuta in cazul scandalului Intact. Pozitia sefului statului in tot scandalul iscat de evacuarea televiziunilor din trustul Intact a dus la pierderea multor sustinatori.

Presedintele a pierdut doar miercuri peste 2.200 de fani pe Facebook, iar joi, pana la ora 9, peste 3.000, dupa declaratia sa despre actiunea ANAF in cazul imobilelor Intact. “Eu cred ca ati ajuns intr-o situatie neplacuta si inutila. In primul rand, cred ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative. In al doilea rand, aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila”, a spus miercuri dupa-amiaza presedintele.
E drept insa ca Iohannis are in continuare 1,72 de milioane de fani in reteaua sociala, fiind una dintre cele mai populare personalitati politice din lume pe Facebook – in Europa nu il depaseste momentan niciun sef de stat, ci doar pagina “Monarhiei Britanice”. ar, scaderea de popularitate a presedintelui ar putea sa se accentueze, dat fiind ca reactiile la adresa sa sunt extrem de dure. “Am stat la coada la Londra 8 ore ca sa va votez. Dupa declaratia dvs. […] as mai sta la coada 8 ore ca sa NU va mai votez”, este doar unul dintre comentarii, apreciat cu aproape 1.600 de like-uri”. „Presedinte pampalau”, „Sunt dezamagita si nu mai sper ca ma pot intoarce in tara mea”, „Ati dat o palma statului de drept”, „Sas fomist”, sunt alte aprecieri la adresa sefului statului, dupa declaratia acestuia de miercuri.

Citeste mai multe AICI

Exit mobile version