Opinia Timisoarei

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica si vicepresedintele Alexandru Proteasa, testati pozitiv cu COVID-19

TIMISOARA. Presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, in urma unui test facut miercuri pentru a pleca la Novi Sad, in Serbia, acolo unde joi seara are loc ceremonia de deschidere a CapitaleiEuropene a Culturii.

Ma pregateam sa merg in Serbia la lansarea Capitalei Europene a Culturii pentru care a trebuit sa fac un test pentru ca la intoarcerea in tara e nevoie de el, si s-a dovedit ca e pozitiv. In consecinta trebuie sa ma izolez la domiciliu 5 zile. Am facute 3 doze de vaccin, așa că după cinci zile voi repeta testul și daca e negativ pot sa imi reiau activitatea. Nu am simptome. E o forma usoara de boala, asta datorita faptului ca m-am vaccinat. Am facut si un test antigen care a fost negativ, insa la cel RT-PCR, care e mai exact, a iesit pozitiv”, a declarat Alin Nica pentru opiniatimisoarei.ro.

Si vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, Alexandru Proteasa a fost testat pozitiv. Acesta are si el facute trei vaccinuri anti-Covid si a trecut si prin boala. De asemenea, Proteasa nu are simptome.

Exit mobile version