Opinia Timisoarei

Presedintele CJT Calin Dobra la iesirea din sectia de votare pentru Referendum: Sper ca prin acest demers sa fie puse in aplicare modificarile pe care ni le dorim

TIMISOARA. Presedintele Consiliului Judetean Timis Calin Dobra a trecut pe la urne sambata la orele pranzului si a votat in cadrul scrutinului pentru Referendum.

CITESTE SI: S-au plictisit de Referendum si au plecat. Mai multi membri ai unor sectii de votare, amendati la Timisoara. Incidente la vot 

Liderul CJT a venit singur la sectia organizata la liceul Calderon din Timisoara, intrucat familia sa este la Lugoj.

Am fost sa imi exercit dreptul democratic de a vota, in urma unui demers, consider eu, foarte important, un demers semnat de peste 3 milioane de cetateni, si cred ca acesta este lucrul cel mai important si cel mai democratic, si nu pot decat sa doresc tuturor sa mearga sa isi exercite dreptul la vot. Sper ca prin acest demers sa fie si puse in aplicare modificarile pe care ni le dorim„, a spus la iesire din sectia de votare presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

Primarul Timisoarei Nicolae Robu a anuntat ca va vota duminica dimineata in cadrul referendumului, la sectia la care este arondat, in cartierul Soarelui.

Exit mobile version