Opinia Timisoarei

Presa din Timisoara este in pericol sa fie acaparata de breasla inginerilor

TIMISOARA. Daca pana acum ceva vreme erau nelipsiti de la marile evenimente din oras, acum, tot mai multi ziaristi renunta la pix si la agenda pentru a-si cauta posturi caldute fie prin birourile institutiilor publice, fie prin staff-urile de marketing ale unor cunoscuti oameni de afaceri timisoreni.

In conditiile in care criza tine o buna parte a publicatiilor print si online la limita supravietuirii, treptat, relatiile cu presa la majoritatea institutiilor publice din oras, dar si in cazul partidelor, sunt intretinute chiar de fosti jurnalisti.

Se intampla la Primarie, Prefectura, PNL, PDL, PSD, PNtCD, CJAS, Consiliul Judetean, Aeroportul International si la multe alte companii cu renume. Ultimele „dezertari“ din tagma presei sunt cele ale Oanei Rachitan (foto), care a ales sa-si inlocuiasca o colega, tot fosta ziarista, la biroul de presa al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, si teveristul Cosmin Tinta, care nu a mai suportat disputele juridice cu mai marii TVR Timisoara si a acceptat postul de purtator de cuvant la Directia Regionala de Drumuri si Poduri.

In conditiile acestui exod de jurnalisti, exista toate sansele ca presa locala sa fie acaparata din nou, ca in primii ani de dupa Revolutie, de creativa breasla a inginerilor…

 

 

___________________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version