Opinia Timisoarei

Premii pentru elevi exceptionali din Timisoara. Olimpicii de la Liceul Grigore Moisil, recompensati pentru rezultatele lor!

TIMISOARA. Limba romana, matematica, arte, chimie sau fizica. Sunt doar cateva dintre materiile la care elevii timisoreni sunt fruntasi. 145 de liceeni au fost recompensati pentru rezultatele pe care le-au obtinut la concursurile scolare, anul acesta.

Fie ca au castigat premii la olimpiadele judetene, nationale sau internationale, elevii liceului Grigore Moisil au fost acum premiati de reprezentantii unitatii de invatamant. Fiecare a primit cate o diploma si o medalie, dar si premii in bani. Iar alaturi de elevi au fost recompemsati si cei 41 de profesorii care i-au pregatit.

Pentru a le recompensa elevilor munca, ne-am gandit sa organizam aceasta Gala a Olimpicilor. Este foarte greu sa ajungi la astfel de performante si elevii merita aceasta recunoastere, spune Cerasela Bociu, directorul liceului Grigore Moisil.

Gala Olimpicilor a ajuns deja la cea de-a treia editie, iar organizatorii spun ca vor sa continue evenimentul, pentru ca elevilor sa le fie recunoscute meritele an de an.

Exit mobile version