Opinia Timisoarei

Premierul Sorin Grindeanu pune presiune pe ministrul Transporturilor sa deschida bucata de autostrada Lugoj – Deva care este gata!

TIMISOARA. S-a tot amanat termenul inaugurarii, iar apoi a iesit la iveala faptul ca nu poate fi deschisa traficului. Din motive ce tin de documente.

CITESTE SI: Imaginile zilei, langa Timisoara! Sport extrem de Boboteaza! Balta se traverseaza pe schiuri, cu viteza vantului! VIDEO! 

Este vorba de o parte din tronsonul 2, Traian Vuia – Margina, de 16 km. Acest segment ar fi trebuit sa poata fi folosit de catre soferi inca din 15 decembrie, insa CNAIR a explicat ca nu poate receptiona doar un segment.

Potrivit CNAIR, refuzul acordarii acestei vize este invocat de faptul ca „dispozitiile legale, asa cum sunt prevazute de Legea 10/1995, recent modificata si republicata in septembrie 2016, nu fac referire in mod expres la receptionarea partiala, ci doar asupra unor lucrari prevazute intr-un contract„.

Premierul Sorin Grindeanu i-acerut vineri ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa gaseasca rapid solutii pentru ca soferii sa poata utiliza cei 16 km de sosea de mare viteza din Timis.

CITESTE SI: Cele mai frumoase imagini cu Timisoara, surprinse din aer, in 2016. VIDEO! 

V-as ruga, domnule ministru al Transporturilor, dincolo de tot ceea ce inseamna aceasta gestiune a situatiilor de urgenta. Exista o birocratie pe care nu o inteleg in Ministerul Transporturilor: atata timp cat sunt gata 16 km de autostrada si stam si ne uitam la ei si nu putem sa-i receptionam v-as ruga in cel mai scurt timp sa-mi prezentati masurile astfel incat sa folosim acesti kilometri”, i-a cerut premierul ministrului Transporturilor, Alexandru Cuc.

Exit mobile version