Opinia Timisoarei

Premierul Emil Boc despre accidentul lui Serban Huidu: Asta e o tragedie adevarata

Emil Boc

Primul ministru Emil Boc a declarat, luni, la Senat, ca intamplarea lui Serban Huidu este o tragedie adevarata. Premierul s-a intalnit cu reprezentantii PDL si a fost intrebat ce parere are despre accidentul in care au murit 3 oameni.

Boc a remarcat, la sfarsitul declaratiilor de presa, ca acestea au durat prea mult si ca i-a ramas prea putin timp pentru discutiile pe care urma sa le aiba cu deputatii PDL.

In replica, un reporter i-a spus premierului ca ar mai fi fost intrebari de pus, inslusiv despre cazul Huidu. „Asta e o tragedie adevarata”, a spus Boc in acest context.

CITESTE SI: Serban Huidu a vorbit pentru prima oara dupa accidentul pe care l-a produs: Nu pot sa dau timpul inapoi. Vom ajuta familiile victimelor cu ce putem

CITESTE SI: VEZI VIDEO cum s-a intamplat accidentul lui Serban Huidu si in care au murit trei persoane! Vezi simulare pe calculator!

CITESTE SI: Prima declaratie a lui Serban Huidu in fata anchetatorilor! Vezi ce le-a spus Huidu politistilor despre accident!

CITESTE SI: Emisiunea Cronica Carcotasilor, suspendata temporar la Prima Tv si Kiss FM, in urma accidentului mortal provocat de Serban Huidu

CITESTE SI: Serban Huidu este lovit din toate partile de vedetele autohtone! Zavoranca:”Sa dispara acest individ care nu foloseste la nimic bun!”

CITESTE SI: Mircea Badea nu-si iarta dusmanul in momentele grele: Nu dau doi bani pe Huidu! Vezi ce mai spune Badea despre Huidu dupa accident!

CITESTE SI: A murit si a treia victima a accidentului produs de Serban Huidu! Este vorba de un barbat care era in coma

CITESTE SI: Exista un blestem asupra Carcotasilor? Apropiatii lui Huidu sunt urmariti de necazuri si tragedii?

CITESTE SI: Au aparut primele imagini cu Serban Huidu dupa accidentul soldat cu doi morti! Vezi FOTO si VIDEO!

CITESTE SI: Serban Huidu ramane la spital! Luni repeta analizele la tomograf. Vezi VIDEO de la accident!

CITESTE SI: Copiii lui Huidu au ajuns la spital. Prezentatorul tv si-a facut o tomografie. Carcotasul avea alcoolemie zero

CITESTE SI: Serban Huidu a produs un accident rutier in care doi oameni au murit. Realizatorul TV se afla in masina cu sotia si cu cei doi copii

Exit mobile version