Opinia Timisoarei

Premiera la Primaria Timisoara. Se cumpara stergatoare profesionale de picioare

TIMISOARA. Curatenia in Primaria Timisoara incepe de jos. Administratia Fritz a decis sa cumpere 8 stergatoare profesionale de picioare, 4 de interior si 4 de exterior.

CITESTE SI: Dominic Fritz despre bugetul Timisoarei pe 2021: Incepem cu un handicap de 100 de milioane de lei datorii. Cel de anul trecut a fost fantezist 

A fost si lansat un anunt pentru achizitionarea acestor covoare speciale, la pretul de 10.054 lei fara TVA, prin cumparare directa.

Dimensiunile stergatoarelor de picioare pentru exterior trebuie sa fie:
1 bucata de 190X100 cm
2 bucati 150X100 cm
1 bucata 100X80 cm
Covoarele trebuie sa aiba profil de aluminiu, insertii de perii de nylon, sa nu alunece, sa reziste la inghet si foc, sa poata fi curatate usor si sa permita accesul cu scaun rulant.

Cele pentru interior trebuie sa fie:
2 bucati 150X100 cm
1 bucata 200X100 cm
1 bucata 250X100 cm
Covoarele de interior trebuie sa fie de culoare neagra, din cauciuc, sa poata fi curatate cu jet de apa si sa permita accesul cu scaun cu rotile.

Este pentru prima oara cand se face o astfel de achizitie in Primaria Timisoara pentru a elimina umiditatea, nisipul noroiul si alta murdarie de pe incaltaminte, se arata in documentatia ce insoteste intentia de cumparare a acestor stergatoare profesionale.

Exit mobile version