Noutati :

Pregatiti ce nu va mai trebuie prin case, incepe curatenia de toamna la Timisoara! Vedeti programul Retim!

9 septembrie, 2013 - 11:10 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Aveti obiecte care nu va mai trebuie in gospodarie? Puteti scapa de ele la jumatatea lunii octombrie, cand la Timisoara incepe curatenia de toamna. Angajatii Retim vor aduna mai intai gunoaiele in partea de nord a orasului.

Ca de obicei, curatenia de toamna se desfasoara in 2 etape, din 14 pana in 20 octombrie la nord de canalul Bega, iar din 21 pana in 29 octombrie la sud.

Cei care arunca moloz vor fi amendati!

Timisorenii care arunca deseuri rezultate din lucrari de constructii risca amenzi drastice! Aceasta deoarece la curatenia de toamna se colecteaza numai obiecte de uz casnic si gospodaresc si deseuri vegetale rezultate din curatirea arborilor plantati pe strazi si a spatiilor verzi din jurul blocurilor. Amenzile sunt intre 500 si 1.000 de lei pentru persoanele fizice si intre 1.000 de lei si 2.000 de lei pentru persoane juridice.

In afara curateniei de toamna, pentru deseurile rezultate din amenajarile interioare, colectarea se face contra cost, pe baza de comanda la sediul Retim. La fel si pentru deseurile electrice si electronice. Gunoaiele in cantitati de sub 1mc se preiau gratuit prin punctele de colectare: str. A. Imbroane nr. 70, Calea Torontalului nr. 94, str. Energiei nr. 3, Calea Mosnitei nr. 2, zilnic, intre orele 8:00 – 20:00, cu exceptia zilei de duminica.

Vom reveni cu programarea completa, pe strazi, cu zilele in care se vor ridica deseurile, din fiecare cartier al Timisoarei!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...