Opinia Timisoarei

Pregatirile pentru Festivalul Lubenitei de la Gottlob, pe ultima suta de metri! Anul acesta vin si alti producatori autohtoni cu tot felul de bunatati

TIMIS. Lubenita de Gottlob are un festival deja traditional, in judetul Timis. Anul acesta va avea loc cea de-a treia editie, iar organizatorii, Primaria Gottlob, promit celor care vor participa si mai multe surprize.

Festivalul Lubenitei de la Gottlob va avea loc in perioada 15-16 august cand producatorii aromatului fruct au cules deja toti pepenii de pe plantatie.

Primarul Gheorghe Nastor promite ca in acest an, pe langa producatorii de lubenite din faimoasa comuna timiseana, vor participa la eveniment si alti producatori. Nu e vorba de producatori de lubenita, ci de alte bunatati autohtone.

„Am invitat anul acesta sa vina cei cu painea de Pecica sau pe cei care produc palinca de Bihor. De asemenea, avem un proiect cu Ungaria sa ne aduca standurile expozitionale, dar si un parteneriat cu o banca”, a declarat primarul Gheorghe Nastor.

Pe langa acestea vor fi amenajate mai multe standuri cu lubenite de Gottlob, care mai de care mai mare si mai apetisanta. Cei care vor participa la festival vor putea sa manance pe saturate din delociosii pepeni care fac fala asezarii banatene si se pot bate oricand cu faimosii uriasi de Dabuleni din Oltenia.

Festivalul Lubenitei de la Gottlob a fost un adevarat succes inca de la prima editie, sute de timisoreni participand la eveniment.

Exit mobile version