Opinia Timisoarei

Pregatiri de asfaltare si copaci taiati. Stadiul lucrarilor pentru largirea la 4 benzi pe drumul Timisoara – Mosnita. Video

TIMISOARA. Dupa ce in urma cu exact 2 luni Consiliul Judetean Timis a dat startul lucrarilor pentru largirea drumului Timisoara – Mosnita, pe santier ritmul este unul sustinut.

Se munceste intre centrul comercial si iesirea din Mosnita catre Albina, unde s-au facut sapaturi consistente si sunt aproape gata defrisarile in catra satului, unde au fost taiati aproape toti copacii.

Totodata, in zona Europa pe sensul catre Mosnita s-a ajuns cu balastul la nivel si e programata turnarea primului strat de asfalt, dar se lucreaza in paralel la rigole si borduri.

O noua filmare aeriana dezvaluie stadiul lucrarilor pe santierul drumului Timisoara – Mosnita.

VIDEO: Forum STPT

Va reamintim, soseaua cu o lungime de 4 kilometri va avea 4 benzi, 5 sensuri giratorii, o intersectie largita, piste de biciclete si trotuare pe ambele parti, 16 alveole pentru statiile de autobuz, rigole pentru apa pluviala, platforme speciale pentru cantarirea autovehiculelor grele la iesirea din Mosnita Noua si iluminat stradal.

Valoarea lucrarilor se ridica la aproximativ 31 de milioane de lei, bani proveniti de la bugetul Consiliului Judetean Timis si prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Termenul de finalizare a lucrarilor este de cel mult 8 luni.

Exit mobile version