Opinia Timisoarei

Prefectul de Timis, depasit de situatie. Nu mai face fata responsabilitatilor si le cere primarilor sa-i sune pe subordonati pentru lamuriri sau informatii

TIMISOARA. Prea gingasa pentru o functie atat de importanta in plina pandemie de coronavirus.

Nu comunica ea prea multe, dar e sufocata de responsabilitati. Prefectul de Timis Liliana Onet a trimis o notificare tuturor primarilor din judet prin care le cere sa ia legatura cu adjunctii sai si cu consilierii pentru ca nu mai face fata solicitarilor.

CITESTE SI: Ne inclinam si va multumim ca ati ales opiniatimisoarei.ro si in aceste vremuri. In luna martie am avut peste 1,5 milioane de cititori, depasind cu o jumatate de milion urmatorul site de stiri clasat, tion.ro 

Avand in vedere multitudinea de solicitari din aceasta perioada, pentru operativitate, in cazul unor situatii urgente, in cazul in care nu voi putea fi cotactata, va rog sa va adresati: subprefectului Mircea Bacala, subprefectului Elena Popa, directorului cancelariei Iulia Jitariu, consilier prefect Andrei Orban, consilier Vlad Buga„, le-a transmis primarilor Liliana Onet, reprezentantul Guvernului in teritoriu.

Va reamintim chiar la una dintre primele sedinte ale Comitetului pentru Situatii de Urgenta, de la inceputurile raspandirii coronavirusului in Timisoara, prefectei i s-a facut rau si a fost nevoie de interventia unui echipaj SMURD la Palatul Administrativ pentru a-i acorda primul ajutor.

CITESTE SI: Interventie SMURD pentru prefectul de Timis Liliana Onet, la Palatul Administrativ din Timisoara

Liliana Onet a precizat atunci ca era deja foarte obosita si putin racita, dar ca nu a avut nimic grav.

Exit mobile version