Opinia Timisoarei

Prefectul cere Consiliului Local Timisoara lamuriri hotararile privind taximetria si alcoolul in Complexul Studentesc

TIMISOARA. Eugen Dogariu, prefectul judetului Timis, a solicitat Consiliului Local Timisoara clarificari privind documentele care stau la baza hotararilor de Consiliu privind regulamentul de taxi si delimitarea Complexului Studentesc.

„Am solicitat clarificari de la Consiliul Local, vrem sa vedem care sunt documentele care stau la baza celor doua hotarari. Functie de ce raspuns vom primi, vom decide daca vom deschide proces in instanta pentru anularea celor doua hotarari. Pe noi ne intereseaza doar luarea unor decizii cu respectarea unor proceduri legale„, a declarat Dogariu.

Prefectul a facut referire la hotararea CLT privind delimitarea Complexului Studentesc in privinta comertului cu bauturi alcoolice si la hotararea privind schimbarea regulamentului de taximetrie.

Prefectul Eugen Dogariu a spus, totodata, ca, de cand este in functie, nu a initiat niciun proces in contencios administrativ cu Primaria Timisoara, dar a subliniat ca a facut un recurs gratios catre municipalitate pentru hotararea privind amplasarea de terase in parcuri.

Exit mobile version