Opinia Timisoarei

Prefecta de Timis, obosita de responsabilitatile functiei. Liliana Onet lamureste situatia, dupa interventia SMURD la Palatul Administrativ din Timisoara

TIMISOARA. Prefectul de Timis a reactionat pe Facebook, dupa ce vineri a fost nevoie de interventia unui echipaj SMURD la Palatul Administrativ pentru a-i acorda ingrijiri.

Liliana Onet a tinut sa sublinieze ca nu e nimic grav si ca oboseala a doborat-o, pe fondul unei raceli, in conditiile in care ultimele zile au fost extrem de solicitante, in contextul gestionarii situatiilor legate de coronavirus si pesta porcina.

CITESTE SI: Interventie SMURD pentru prefectul de Timis Liliana Onet, la Palatul Administrativ din Timisoara

Am să încep prin a vă mulțumi tuturor pentru mesaje și pentru grijă! 🙏
În presă au apărut însă informații exagerate și doresc să știți situația reală. Multitudinea de evenimente din ultima perioadă din județul Timiș (coronavirus, pesta porcină etc.) a dus la o stare de oboseală, dar situația nu este atât de gravă precum a fost prezentată.
Nu am leșinat, nu m-a luat salvarea să mă ducă la spital… A fost o cădere de calciu, pe fondul unei răceli de sezon. Odihna este de bază în aceste zile, o odihnă activă totuși, pentru că evenimentele merg înainte.
Vă mulțumesc încă o dată pentru încurajări!„, a transmis Liliana Onet pe pagina sa de Facebook.

Va reamintim, vineri, dupa incheierea unei sedinte a Comitetului pentru Situatii de Urgenta pe tema coronavirusului, un echipaj SMURD a fost chemat la sediul Prefecturii Timis pentru a-i acorda ingrijiri reprezentantului Guvernului in Teritoriu. La scurt timp dupa plecarea paramedicilor, Liliana Onet s-a indreptat cu o alta masina spre Spitalul Judetean pentru un consult.

Exit mobile version