Opinia Timisoarei

Prea ocupat cu serviciul, Carpaci n-are timp sa treaca pe la Politie sau pe la Primaria Timisoara sa dea explicatii pentru niste lucrari la o vila de pe Loga

TIMISOARA. Si-a pus termopane si a schimbat linistit poarta vilei din centrul Timisoarei, in care locuieste, chiar daca aceasta este o cladire istorica pentru care este nevoie de o multime de autorizatii pentru a face vreo modificare. Proprietarul este nimeni altul decat un reprezentant de seama al clanului Carpaci.

Covaci Carpaci, proprietar al imobilului de pe CD Loga la nr. 8 a inlocuit poarta de acces in curte, iar la demisol a montat geamuri termopan, spune viceprimarul Timisoarei Traian Stoia.

Mai mult, Politia Locala, care a facut verificari in zona, i-a pus in vedere proprietarului sa vina sa arate daca are autorizatii pentru lucrarile facute la imobil, insa Carpaci a ignorat invitatia. Viceprimarul Traian Stoia crede ca stapanul cladirii are un program prea incarcat la serviciu si de aceea n-a putut ajunge.

Avem pe C D Loga nr 8 o schimbare a portii de acces in curte si, de asemenea, la demisol s-au montat geamuri din PVC si termopan. Beneficiar e dl Carpaci Covaci care, bineinteles, era plecat probabil la serviciu. I-a fost lansata o invitatie scrisa pentru prezentarea la Directia Politiei locale cu acte doveditoare pentru lucrarile efectuate. Bineinteles ca, el fiind ocupat cu serviciul pe care il are, nu s-a putut prezenta si asa ca se vor lua masurile legale„, a declarat viceprimarul Traian Stoia.

Pentru ca n-a luat in seama somatiile, Covaci Carpaci e bun de plata, pentru ca de acum inainte vor curge amenzile.

Traian Stoia spune ca in mai multe cazuri, proprietarii, fie si sanctionati de mai multe ori, n-au luat in seama masurile impuse de Primaria Timisoara.

S-au gasit in permanenta si repetate cu obstinatie aceleasi incalcari ale legislatiei in zona de protectie a monumentelor istorice. Am facut o reluare a unor constatari mai vechi si am gasit ca in mai multe locuri si dupa amenda, nu s-a avansat asa cum trebuia si nu s-au pus in regula cele constatate si cele care au cauzat amenzile„, a declarat viceprimarul.

Exit mobile version