Opinia Timisoarei

Prapad in randul soferilor care au parcat in zonele pietonale ori au incurcat traficul, masini ridicate pe banda rulanta, la Timisoara

TIMISOARA. Politistii locali au descins in zona centrala la Timisoara unde au impartit amenzi cu darnicie. Zeci de masini au fost ridicate.

In ultima saptamana, agentii au aplicat 145 de sanctiuni contravenționale si 225 de colante autodezive pe parbrizele autoturismelor lasate pe aleile pietonale, pe pistele de biciclete, pe treceri de pietoni sau in statii STPT.

Amenzile au fost intre 290 si 725 de lei, cu 3 sau 4 puncte de penalizare la permis. Soferii prinsi ca si-au parcat masinile pe locurile persoanelor cu dizabilitati au primit intre 2000 si 10.000 de lei amenda.

40 de masini care incurcau traficul au fost rapid ridicate si urcate pe platforme. Cele mai multe abateri au fost constatate in zona Posta Mare, pe strazile A. Pacha, Sergent Mușat, Regimentul 5 Vanatori, Gheorghe Lazar, Piatra Craiului. Politistii locali atrag atentia ca vor continua controalele si nu vor cruta niciun sofer indisciplinat.

Exit mobile version