Opinia Timisoarei

Prapad facut de pompieri in zona Brancoveanu din Timisoara

TIMISOARA. Pompierii au demarat o ampla campanie de verificare in mai multe zone din Timisoara, pentru a vedea daca firmele si-au luat toate masurile de siguranta la incendiu. Principala zona vizata a fost Brancoveanu.

CITESTE SI: Unda verde la santier pe legatura cu Drumul Boilor. Soseaua va asigura o conexiune mai rapida intre Timisoara si Mosnita 

De la inceputul lunii pana in prezent echipele de interventie au facut 21 de controale in timpul carora s-au gasit 77 de nereguli, insa 6 dintre acestea au fost reparate pe loc.

Pompierii au dat 25 de avertismente si 8 amenzi, suma stransa ajungand la 114.100 de lei. Majoritatea sanctiunilor au fost date pe bulevardul Constantin Brancoveanu, de unde s-au strans 84.100 de lei.

Una dintre firmele verificate, pe langa amenda, a fost sanctionata si cu pierderea valabilitatii autorizatiei de securitate la incendiu. Firma a fost amendata de mai multe ori in ultimii 2 ani, insa proprietarii nu au luat nicio masura pentru a intra in legalitate.

Va reamintim, in urma cu un an si jumatate, in zona Brancoveanu din Timisoara a avut loc un incendiu, care a facut scrum doua cladiri si a creat pagube imense, din moment ce patronii magazinelor facusera la acea vreme aprovizionarea de sarbatori. In interiorul cladirilor cuprinse de incendiu a si fost gasit trupul carbonizat al unui om al strazii.

Exit mobile version