Opinia Timisoarei

PP-DD Timis n-a terminat desemnarea candidatilor la parlamentare! Fostul senator PSD, Viorel Matei, este cert

TIMISOARA. Doar in 4 colegii electorale PP-DD Timis nu are candidati pregatiti la alegerile parlamentare din 9 decembrie. In celelalte colegii vor candida lideri locali si judeteni ai organizatiei din Timis, dar si fostul senator PSD, Viorel Matei.

Urmeaza ca pe colegiile electorale in care nu au fost stabiliti candidatii, sa fie luata o decizie in zilele urmatoare. Oricum, toate aceste candidaturi urmeaza sa fie validate de conducerea centrala a partidului.

Candidatii PP-DD sunt urmatorii:

Senat:

Colegiul 1 – Viorel Matei
Colegiul 2 – Ilie Bertea
Colegiul 3 –
Colegiul 4 –

Camera Deputatilor:

Colegiul 1 – Petrica Folica
Colegiul 2 – Dorian Cret
Colegiul 3- Mircea Purceld
Colegiul 4 – Vasile Caprea
Colegiul 5-
Colegiul 6 – Petru Juravle
Colegiul 7-
Colegiul 8- Adrian Diaconu
Colegiul 9- Florian Zamfir
Colegiul 10- Octavian Hinoveanu

Surpriza de pe lista PP-DD Timis este Viorel Matei. Acesta este presedintele Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli, fost primar al comunei Cenad, apoi senator de Timis din partea PSD. A ales sa plece din PSD chiar inainte de alegerile locale din acest an candidand pentru primaria Cenad din partea PNL. Recent s-a inscris in PP-DD, iar acum si-a anuntat candidatura pentru un post de senator.

Data trecuta nu am castigat ca m-am batut cu propriul partid si cu PDL-ul. Sunt un traseist pentru ca nu am acceptat sa fiu langa niste oameni care nu demult faceau o politica anti PSD si anti-umana. Mi s-a spus ca stau la pixul domniei sale. PNL a fost o intamplare, am facut un pas spre linistea mea, in baza prieteniei cu Norica Nicolai. Dar nu puteam sa hibernez. Cand m-am dus in PNL am spus ca nu vreau nicio functie, ci vreau sa fiu simplu membru. De ce? In ultimii 20 ani am convertit multi liberali la PSD, acum nu puteam sa le fiu lider, eram constient ca locul meu nu e acolo. PP-DD a fost o intamplare, a fost o discutie si nu o intamplare. Acest partid este cu o libertate de gandire si de exprimare fantastica„, a declarat Viorel Matei.

Exit mobile version