Opinia Timisoarei

Pozele de la mare ale unui primar din Timis, plecat pe Litoral cu masina de serviciu, virale pe net!

TIMIS. Primarul Petru Carebia din Costeiu, comuna de langa Lugoj, a tinut sa impartaseasca bucuria revederii litoralului romanesc cu prietenii sai de pe Facebook. Asa ca, a postat pe reteaua de socializare doua fotografii, un selfie de pe autostrada si inca o poza de pe plaja din Eforie Nord. Edilul a primit o multime de aprecieri si urari de la fani.

Unii insa au remarcat ca Petru Carebia a plecat la mare cu masina primariei, infoliata in carbon si cu numere inramate in imitatie de aur, dar si insotit de fiica sa, dupa cum noteaza Cetateanul.ro.

Intrebat  cum de a plecat in concediu cu masina institutiei, primarul a explicat ca are un motiv intemeiat.

Nu sunt in concediu! Sunt la Asociatia Comunelor din Romania cu masina primariei. Se tine la Eforie Nord, pot sa spuna ce vor oamenii, se poate verifica, mai sunt 12 primari din Timis si suntem cazati toti la Eforie Nord. Discutam problemele primariilor, salariile, impozite, despre cum trebuie sa fim fiecare comuna cu bugetul ei, spunem problemele pe care le avem in primarii. In fiecare an e, stam doar cinci zile, eu nici n-am venit din prima zi ca am avut treaba. Fiica mea nu are nicio legatura cu asta, ea e cu un grup de tineri si ne-am intalnit aici, se poate verifica la primarie ca factura si delegatia e pe numele meu”, a declarat pentru Cetateanul Petru Carebia, primarul comunei Costeiu.

Mai multe aici!

Exit mobile version