Opinia Timisoarei

Poza zilei in Timis. Piscina instalata in fata casei si umpluta cu ajutorul unui furtun de 50 de metri de la o fantana publica de pe strada mare. Foto

TIMIS. Caldura din ultimele zile ne-a facut pe fiecare dintre noi sa cautam diferite metode sa ne racorim. O solutie au avut si cativa timiseni, care si-au amenajat o… piscina chiar in fata casei, la strada.

CITESTE SI: Spectaculoasa si racoritoare pe timp de vara. Cascada Sopot, intr-un loc de poveste in care ajungi usor din Timisoara. Foto

S-a intamplat in localitatea timiseana Grabat. Proprietarii nu au umplut-o insa cu apa din propria gospodarie, care costa. Au apelat la o metoda care a starnit indignarea vecinilor.

Au intins un furtun de 50 de metri, l-au conectat la o fantana publica si si-au umplut piscina pe banii comunitatii.

Intre timp, la Grabat, unii cetateni inventivi, si cu mult tupeu, isi umplu piscinele din fata casei cu apa de la cismeaua publica printr-un furtun de 50 de metri„, se arata pe pagina de Facebook a comunei Lennauheim, de care apartine Grabatul.

Satenii au decis sa-i faca de ras si au postat imagini pe retelele de socializare.

Si reactiile nu au intarziat sa apara.

Bine ca nu au instalat-o in sosea… ce sa zic… ne mai trebuie vro 1000 de ani ca sa ne conformam staderdelor europene„, a scris o tanara.

„Dar invidia este mare, lăsați sa va uitați in curtea lu alții… uitati-va la voi in curte…O plătește nu-i gratis ca la noi la nimeni„, a adaugat un alt tanar.

Is vecinii mei tareeeeee rău, să nu înțelegeți greșit că mă amuz dar așa ceva nu văd în fiecare zi„, a comentat o alta tanara.

Exit mobile version