Opinia Timisoarei

Povestea lui Stefan Florescu, care face jonglerii cu mingea, in finala la Romanii au talent. Vezi cum a ajuns Stefan Florescu sa faca freestyle football!

Pustiul blond si foarte talentat Stefan Florescu nu stie ce inseamna blat ci doar faptul ca mingea este „iubita” lui care nu-l inseala, asa cum spune el mai in gluma mai in serios. La „Romanii au talent” el a facut un adevarat show dovedind ca balonul poate fi cel mai ascultator obiect daca e tratat cu pasiune.

Pentru a participa la preselectiile de la „Romanii au talent el si-a vandut bicicleta si a reusit sa impresioneze nu numai juriul cat si publicul iar Mihai Petre i-a spus atunci: Am apreciat ca ai reusit sa dai ritm jongleriilor, tot ce ai facut ai facut perfect pe muzica”.

Stefan a facut atletism, a jucat fotbal si, desi si-a dorit sa faca performanta, nu a putut din cauza situatiei financiare. Parintii s-au despartit, iar el a fost nevoit sa renunte inclusiv la scoala. L-a fascinat insa un clip, dupa care a inceput sa practice “freestyle football”.

El a urcat pe scena de la semifinalele „Romanii au talent” oferind un numar de zile mari. In ritmul muzicii el s-a jucat cu mingea, iar la final a dat foc uneia si s-a jucat pe ea realizand un adevarat fotbal spectacol.

El a lasat o sala intreaga fara suflare si a fost aplaudat la scena deschisa. Andi i-a spus ca este un formidabil jongleur cu mingea in timp ce Mihai a remarcat faptul ca el face totul in ritmul muzicii, iar felul in care face asta cu   balonul este impresionant.

Exit mobile version