Opinia Timisoarei

Postul de televiziune Analog TV, preluat de omul de la cablu Zoltan Teszari?

In tentativa de a monopoliza piata romaneasca a cablului TV, compania RDS&RCS a facut, recent, o oferta de peste 300 milioane de euro pentru preluarea abonatilor concurentului UPC.

Perspectiva acestei tranzactii a trezit rapid interesul Consiliului Concurentei, care a declansat deja verificarile antimonopol. Pana la finalizarea acestei investigatii, omul de la cablu, Zoltan Teszari nu sta cu mainile in san si-si continua campania de cucerire a concurentei din toata tara. Surse bine conspirate in birourile conducerii TV Analog ne-au sesizat ca RCS&RDS ar fi reusit sa achizitioneze nu mai putin de 80% din actiunile postului de televiziune detinut de mogulul Nicu Gavra.

Deocamdata, nu se cunoaste valoarea reala a tranzactiei, insa se speculeaza faptul ca suma care a intrat in conturile familiei Gavra a fost diminuata cu debitul acumulat in ultima vreme din retransmiterea emisiunilor prin satelit. Aceleasi surse ne-au mai tras de maneca pentru a ne spune ca “madam” Raluca Gavra a ramas director in continuare, insa printre actionari s-a insinuat o persoana care detine 1% din capitalul social al TV Analog. Pronosticurile merg catre Adi Adam, a carui emisiune este o adevarata coloana vertebrala a programului TV Analog, insa se mizeaza si pe greutatea rating-ului Ceraselei Miu, care dispune de cele mai multe sfaturi medicale pe pixel patrat.

Exit mobile version