Opinia Timisoarei

‘Popcorn-ul il aducem noi’. Un nou festival cu muzica, ateliere si film in parc, timp de 3 zile la Timisoara, Giroc si Dumbravita. Intrarea e gratuita

TIMISOARA. Isi propun sa creeze oaze de relaxare si creatie pentru cei dornici de o evadare din agitatia zilnica. Mai multi tineri deschid portile unui nou festival, ce va tine 3 zile, la finalul acestei saptamani.

Timisoara, Giroc si Dumbravita gazduiesc, pe rand, intalnirile din care nu vor lipsi muzica, atelierele sau filmul. Intrarea este libera.

In cadrul festivalului pus pe picioare de tineri cu varste intre 16 si 24 de ani, vor avea loc o seara de socializare pe rimuri de Disco-Funk, ateliere de fotografie, film, modelaj in lut, pictura, serigrafie. Festivalul se incheie cu proiectie de film in parc.

Aflat la prima editie, OAZA se desfasoara in prima zi in zona Piata Unirii din Timisoara, in cea de-a doua la Giroc, iar ultima in parcul central din Dumbravita.

Iata programul complet!

Ziua 1 – 6 august in Piata Unirii din Timisoara, de la ora 19.00
Va avea loc o seară de socializare in ritmuri de disco-funk mixate de Alin Tudor

Ziua 2 – 7.august
– Giroc, de la 14.00
Cei care doresc se se pot inscrie la unul din cele 5 ateliere de fotografie, pictura, serigrafie, film sau modelaj in lut. Inscrieri se pot face la 0742.036.082.
Fotografie – George Noroc
Film – Raul Andrici
Serigrafie si Stenciling – Dragos DRGXP
Modelaj in lut – Teo Papadopoul
Pictur – Sorin Scurtulescu

Ziua 3 – 8 august – Parcul Central Dumbravita de la orele 20.15.
Seara de film.

Nu uita sa iti aduci bautura, pop-cornul il aducem noi!„, transmit organizatorii.

Mai multe detalii despre Festivalul Oaza gasiti AICI.

AUTOR: Ana Savu

Exit mobile version