Opinia Timisoarei

Politistii nu l-au pacalit. Ce i-au facut unui sofer rupt de beat si drogat prins la volan pe o strada din Timisoara

TIMISOARA. Dublu pericol pe strazile din Timisoara. Un tanar beat si drogat a fost prins la volan, la doi pasi de centru.

CITESTE SI: Mai multe tramvaie vor circula pe rute schimbate de la inceputul saptamanii la Timisoara. Se suplimenteaza numarul garniturilor

Individul in varsta de 34 de ani a fost tras pe dreapta pe bulevardul 16 Decembrie 1989. Cum tanarul mirosea puternic a alcool, politistii l-au pus sa sufle in aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur in aerul expirat. Oamenii legii au folosit si aparatul Drugtest, care a aratat ca soferul consumase canabis, iar in autoturism au gasit o sticla in care se aflau resturi de plante.

Tanarul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice si s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si a stupefiantelor.

La 40 de minute de la prinderea primului o sofer, un altul a fost oprit de agentii de la Rutiera pe bulevardul Constantin Brancoveanu. Barbatul in varsta de 51 de ani a fost pus sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Omul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange si i s-a intocmit un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Exit mobile version