Opinia Timisoarei

Politistii ne cer ajutorul pentru gasirea unui hot. In doar 8 minute a golit cardurile gasite intr-un portofel furat la Timisoara. Daca il recunosti, suna la 112!

TIMISOARA. In urma cu cateva luni a furat un portofel dintr-un cabinet de avocatura din Timisoara, apoi s-a chinuit sa scoata cat mai multi bani de pe cardurile proprietarului.

Vorbim de un hot care a dat atacul inainte de Craciun. Atunci a intrat in cabinetul aflat in Piata Romanilor din Timisoara. A insfacat portmoneul lasat pentru cateva clipe nesupravegheat si a disparut. A gasit in el carduri bancare si 250 de lei. Stapanul facuse imprudenta de a-si tine langa carduri si pin-urile notate pe o bucata de hartie.

In aceeasi zi, hotul a mers la un ATM de pe Aleea Studentilor din Timisoara, unde in doar 8 minute, a reusit sa scoata 8.300 de lei facand mai multe retrageri.
A fost filmat de camera de supraveghere a bancomatului, insa, pentru ca purta si masca de protectie, oamenii legii n-au reusit sa-l identifice.

Politistii cer ajutorul timisorenilor in speranta ca cineva il recunoaste. Ofiterii de la Sectia 1 Politie au oferit imaginile cu momentul in care folosea cardurile, in 20 decembrie, in intervalul 20.36-20.44.

Daca va fi prins, acesta se va alege cu dosar penal pentru furt, pentru efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos si accesarea ilegala a unui sistem informatic.

Oricine poate oferi detalii despre hot e rugat sa sune la 112 ori la dispeceratul Sectiei 1 Politie Timisoara la nr. 0256 402 503.

Exit mobile version