Opinia Timisoarei

Politistii ne cer ajutorul. E cautat un barbat care a ridicat 2000 de lei dintr-un bancomat din Timisoara, bani care erau ai altcuiva. Anunta, daca il recunosti! Video

TIMISOARA. A trecut pe langa un bancomat din centrul Timisoarei, a observat bani in fanta aparatului, a vazut ca nu e nimeni in apropiere, s-a apropiat, a insfacat suma si a disparut.

Se intampla in decembrie 2020, la un ATM de pe Bulevardul Revolutiei nr. 1.

Un alt timisorean incercase sa scoata 2000 de lei de la bancomat, insa aparatul a scos suma dupa ce acesta plecase, convins ca ATM-ul nu avea numerar disponibil si nu i-a eliberat bancnotele.

Dupa cateva minute a trecut prin dreptul bancomatului barbatul din imaginile filmate de camera de supraveghere. Acesta a luat banii aflati in fanta aparatului si a plecat.

Politistii au facut cercetari, dar nu au reusit sa-l depisteze pe cel care si-a insusit cei 2000 de lei din ATM.
Dupa mai bine de un an, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoriei Timisoara au decis sa ceara ajutorul timisorenilor,pentru a-l identifica pe barbat, iar politistii au dat publicitatii imaginile.

Barbatul va fi cercetat pentru furt.

Oricine il recunoaste ori poate oferi detalii despre el e rugat sa sune la numarul de telefon 0766787887 sau să contacteze cea mai apropiata unitate de Politie.

Exit mobile version