Opinia Timisoarei

Politistii locali trec pe motociclete la Timisoara. Video

TIMISOARA. Noi dotari pentru Politia Locala la Timisoara. Agentii vor putea ajunge mai repede la solicitari cu noile motociclete.

CITESTE SI: O lumina misterioasa a fost observata pe cer in vestul tarii. Autoritatile au intrat imediat in alerta. Video 

Cele trei vehicule au o capacitate de 650 cmc si vor inlocui vechile motoscutere iesite din uz pe care le foloseau agentii. Sunt dotate cu girofar si cu statii de emisie-receptie, dar si alte echipamente utile politistilor in activitatea lor.

Mijloacele de deplasare sunt foarte importante pentru eficientizarea activitatii institutiei si sporirea mobilitatii patrulelor din teren si au fost inscriptionate si dotate corespunzator cu girofar, statie de emisie-receptie, alte echipamente. Directia Generala a Politiei Locale Timisoara a achizitionat cele trei motociclete CFMoto, cu o capacitate de 650 cmc, prin achizitie publica, conform prevederilor legale, cu pretul total de 127.092 lei, cu tot cu TVA. In dotarea Politiei Locale Timisoara au fost un numar de 15 motoscutere, dar, din cauza vechimii, acestea datand din 2007, au devenit nefunctionale. Folosirea mijloacelor de deplasare motorizate pe doua roti este mult mai eficienta deoarece confera mobilitate si rapiditate, in special in zonele aglomerate din trafic sau in zonele mai indepartate din cartiere„, transsmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Politistii locali mai folosesc in patrulare si biciclete, iar in trecut au utilizat chiar si segway-uri.

Exit mobile version