Opinia Timisoarei

Politistii locali incearca cu vorba buna sa-i opreasca pe oameni sa mai dea de mancare porumbeilor la Timisoara

TIMISOARA. Doar avertismente si somatii au fost date de politistii locali la Timisoara in cele 5 luni de cand a fost interzisa hranirea porumbeilor in oras.

CITESTE SI: Politia ne cere ajutorul. E cautat un barbat care a luat 6000 de euro dintr-un bancomat din Timisoara. Foto si video 

Oamenii legii incearca cu vorba buna sa ii convinga pe timisoreni sa nu mai hraneasca pasarile, iar pana in prezent au dat 10 avertismente si 4 somatii scrise celor prinsi ca ofereau mancare inaripatelor.

Politistii locali au aplicat, din data de 01.06.2021, un numar de 10 avertismente si 4 somatii scrise, punand in vedere cetatenilor care hraneau pasari (porumbei) ca aceste aspecte sunt reglementate de HCL 189/2021 care modifica HCL 371/2007. In ceea ce priveste hranirea porumbeilor, cei ce nu respecta legislatia risca sanctiuni intre 100 si 200 lei„, a transmis prentru opiniatimisoarei.ro, Daniela Seracin, purtator de cuvant al Politiei Locale Timisoara.

Va reamintim, in 25 mai, Consiliul Local al municipiului Timisoara a aprobat un proiect initiat de alesii USR Rodica Militaru si Razvan Stana si au adoptat o hotarare care prevede ca este interzisa hranirea porumbeilor pe domeniul public.

 

Exit mobile version