Opinia Timisoarei

Politistii locali din Timisoara, pusi sa ii tina loc de parcare primarului Nicolae Robu. Seful Politiei Locale: il ajutam pe primar sa-si duca la indeplinire sarcinile

TIMISOARA. Daca e ordin, cu placere! Primarul Timisoarei are liber la locurile de parcare, deoarece politistii locali, ii pastreaza constiincios un spatiu. Chiar in fata sediului de partid. S-a intamplat vineri la amiaza,in fata cladirii unde se gaseste PNL Timis si unde primarul Nicolae Robu, presedintele filialei timisene a partidului, programase o conferinta de presa.

Intrebati de jurnalisti de ce s-au pus in calea altor soferi si stau smirna in asteptarea lui Robu, oamenii legii n-au vrut sa spuna nimic.Cel mai probabil, ordinul venise de sus si trebuia respectat fara cracnire.

Primarul Nicolae Robu a tinut sa precizeze ca nu a avut nicio discutie cu Politia Locala.

„Nu am avut nicio discutie cu Politia Locala, nici vorba. Presupun ca sunt in misiune in zona. Nu mi-au rezervat loc, chiar sunt locuri de parcare in zona”, ne-a declarat Nicolae Robu.

Seful Politiei Locale Timisoara, Doru Spataru: il ajutam pe primar sa isi duca la indeplinire activitatile planificate!

In orice oras de pe planeta asta, o oficialitate aflata in fruntea comunitatii sigur ca are un program pe care sa-l respecte sa-si duca la indeplinire toate activitatile planificate. Este un lucru de bun simt ca primarul orasului sa nu-si depaseasca agenda si sa-si duca la indeplinire sarcinile. Agentii fluidizeaza traficul si asigura desfasurarea in bune conditii. Sunt anumite puncte din oras unde datorita blocajelor din trafic se pierde timp„, ne-a declarat Doru Spataru, seful Politiei Locale Timisoara.

Potrivit acestuia, primarul Nicolae Robu nu va avea tot timpul dupa el politistii locali, dar atunci cand va fi nevoie, agentii ii vor tine calea libera.

Va reamintim ca in timpul campaniei electorale cand politistii locali i-au amendat pe liberali pentru corturile cu chipul lui Nicolae Robu instalate ilegal in oras, liderul PNL Timis s-a aratat iritat de aceasta actiune si a subliniat ca politistii locali sunt slugile lui Ciuhandu care au venit sa ii intimideze pe liberali si au contestat amenzile.

Adrian Orza: Fostul primar Gheorghe Ciuhandu nu a beneficiat de atata atentie din partea oamenilor legii

Fostul viceprimar Adrian Orza considera ca gestul politistilor locali este iesit din comun. Orza spune ca, fostul primar, Gheorghe Ciuhandu, n-a beneficiat niciodata de atentia oamenilor legii asa cum beneficiaza Nicolae Robu, instalat in scaunul de primar de doar o saptamana.

Sediul PNTCD e pe aceeasi strada, cativa metri mai incolo. Pe mandatul lui Ciuhandu, niciodata Politia Locala nu a facut gestul acesta. Asta este, dupa parerea mea, legat de faptul ca Ciuhandu, niciodata n-a gustat genul asta de perieri care vin dintr-o lume dinainte de ’89. Probabil ca acum oamenii se pliaza pe realitatile noi, e singura explicatie„, ne-a declarat fostul viceprimar Adrian Orza, presedinte al PNTCD Timisoara.

Exit mobile version