Opinia Timisoarei

Politistii, in ALERTA la Timisoara! Cauta un CRIMINAL! Foto cu ucigasul! Suna la 112, daca il vezi!

TIMISOARA. Politistii din Timisoara au intrat in alerta si sunt pe urmele unui criminal care se ascunde ca sa scape de puscarie. Acesta trebuia sa fie dupa gratii de mai multa vreme, insa a disparut imediat dupa condamnare.

CITESTE SI: Noi imagini de pe Autostrada Lugoj – Deva! 17 km se deschid in doua saptamani. Loturile 3 si 4, in linie dreapta. VIDEO! 

Tanarul cautat de oamenii legii se numeste Francesco Corjin si este fostul elev al Liceului Energetic din Timisoara, care a ucis cu sange rece un tanar in noiembrie anul trecut, injunghiindu-l cu un cutit, in plina strada.

Bataie incheiata-n sange la Timisoara, in plina strada, intre doi tineri! Unul s-a stins pe masa de operatie! Ce s-a intamplat?

In urma cu cateva zile, in 19 octombrie, Curtea de Apel Timisoara l-a condamnat pe ucigas la 10 ani de inchisoare intr-un centru de detentie (era minor cand a savarsit fapta) si plata a 100.000 de euro despagubiri familiei tanarului omorat.

Desi trebuia sa se prezinte imediat pentru incarcerare, criminalul, acum in varsta de 18 ani, parca a intrat in pamant.

Surse din randul politistilor spun ca tanarul s-ar ascunde in Timisoara.

Va reamintim ca, in 4 noiembrie 2015, in jurul pranzului, o rafuiala intre doi tineri s-a sfarsit tragic. Francesco Corjin, de 17 ani, elev la Liceul Energetic, si celalalt, de 22 de ani, s-au certat si mai apoi s-au luat la bataie in strada, la intersectia Telegrafului cu Renasterii, locul aflandu-se nu departe de scoala.

Crima care a zguduit Timisoara: Un elev dupa gratii, un tanar in mormant! Ce detalii incredibile au iesit la iveala?

La un moment dat, Francescu Corjin a scos un cutit si i l-a infipt celui de 22 de ani intre coaste. Medicii de pe SMURD l-au gasit plin de sange, in stop cardio-respirator. Doctorii l-au resuscitat si mai apoi l-au transportat de urgenta la Spitalul Municipal, unde insa, in ciuda eforturilor medicilor, tanarul n-a mai rezistat.

Exit mobile version