Opinia Timisoarei

Politistii din Timis in razboi cu brutariile evazioniste! Aproape 3 milioane de lei adunati din amenzi si utilaje ori masini ridicate

TIMISOARA. Evaziunea fiscala e in floare in domeniul panificatiei! Sta marturie lupta dusa de politisti cu cei care au afaceri cu brutarii ori prelucrarea de cereale pentru paine si alte produse obtinute din faina si diverse cereale.

Vreme de 4 luni, politistii timiseni au facut nu mai putin de 7500 de controale, in urma carora au descoperit 70 de infractiuni si au aplicat peste 5000 de sanctiuni contraventionale.

Valoarea bunurilor indisponibilizate si a amenzilor se ridica la aproape 2.700.000 de lei.

La actiunile care s-au desfasurat intre 1 septembrie si 29 decembrie 2013 in Timis au participat atat politisti de investigare a fraudelor, cat si de la ordine publica, politie rutiera si transporturi. Li s-au alaturat inspectori de la Directia judeteana pentru Agricultura, de la DSP, Protectia Consumatorului, ANAF si ISCTR.

In cele 4 luni, au fost verificate 656 de firme si aproape 1000 de persoane fizice, precum si 5.570 de mijloace de transport.

Exit mobile version