Opinia Timisoarei

Politistii de frontiera din Timis, „Politisti de elita” intr-un episod pe Discovery Channel. Vezi cand! VIDEO!

TIMISOARA. Politistii de frontiera din judetul Timis vor aparea, luni, de la ora 22, intr-un episod dedicat lor, pe canalul de televiziune Discovery Channel, in cadrul emisiunii ”Politisti de elita”.

Filmarile au fost realizate anul trecut, in toamna, timp de 24 de ore, la Jimbolia. Echipa de televiziune a insotit politistii de frontiera de la intrarea in tura pana la iesirea acestora din tura, iar in jurul orelor 4-5 dimineata au filmat migrantii cum incercau sa treaca ilegal frontiera, dar si echipa noastra in actiune”, a declarat Mihaela Les, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara.

Scenariul episodului ce va fi difuzat pe postul de televiziune Discovery Channel este urmatorul: ”in fiecare an, sute de imigranţi ilegali incearca sa ajunga din Africa in Europa de Vest, trecand prin Romania. Misiunea Poliţiei Romane de Frontiera este sa ii impiedice. intr-o astfel de operaţiune nocturna, sunt prinşi mai mulţi tineri din Maroc”. [CODUL SAPTAMANII 22-28 oct. 2012: 222]

Potrivit Mihaelei Les, echipa de televiziune a mai filmat si in Bucuresti si Varsovia, pe aceeasi tema, insa episodul de luni seara este dedicat politistilor de frontiera din Timis.

Exit mobile version